Västerås – Djurgården

Väldigt bra inledning på matchen både försvar och anfallsmässigt. Vi tappar något i försvaret och hamnar långt ifrån varandra med lägre tempo och press på bollen efter mål. I första perioden så drar vi ifrån i en knapp ledning.
Andra perioden kommer vi igång lite bättre med enkla pass och direkta avslut på korgen. Det är fortfarande brister i försvaret med bland annat returtagningen ( Som vanligt i basket!) men skärps någorlunda mot slutet. Anfall är mer rörligt och snygga passningar med bättre press i 1-1 spelet.
Efter halvlek är det totalt kollaps i början med för snabba och dåliga avslut i offence. Vi tar dock ändå en marginal i poängen men det finns mycket jobba på under säsongen. Västerås ställer upp zon och efter 1 anfall så börjar vi lösa det bra men som sagt för snabba avslut leder till enkla mål för Västerås.
Fjärde perioden så börjar vi svagt i anfallet och trycker knappt i nån växel i defence. Motivation kanske att leda med 30 poäng är svag och matchen spelas egentligen ut bara rakt av fördelning av poäng mellan lagen.
Vi har mycket jobba på under säsongen och det ska bli roligt att se detta lag utvecklas till en fantastiskt talanglag som är med många unga och något äldre erfarna spelare. Fortsättning följer…

Leave a Reply

DIFbasket

FREE
VIEW