20

Nell Marx

Längd166

PositionFORWARD

NationalitetSverige

Intervju

“Välkommen till DIF familjen Nell!

“Vad ser du i laget är väldigt positivt under den korta inledningen av säsongen?”
Jag tycker det positiva med laget är hur hårt vi tränar och kämpar för att utvecklas och bli bättre. Vi har en bra sammanhållning som jag tror kommer ta oss långt. Ser många positiva delar i spelsammansättningen och coachningen för mig och för laget i det stora hela.

“Hur tror du att ditt individuella spel kommer hjälpa DIF att vinna serien i år?
Det jag kan tillföra för att hjälpa Dif att vinna serien i år är min kämpar glöd, oavsätt match försöker jag alltid kämpa till det sista. Jag vill alltid utvecklas och bli bättre, eftersom jag bara är 15 år och spelar med äldre spelare som har mer erfarenhet blir min strävan efter att vara på deras nivå större.

Min största tillgång är att jag är orädd och abitiös. Jag har mycket kvar av min utveckling, varje vecka försöker jag förbättra och utvecka min styrkor och svagheter. Dels med att träna extra med killar som elitsatsar för att få mer grunder. Jag har även en persoling tränare i spänst och löpning 1 gång veckan och målet är att det ska ge resultat på både matcher och träning med dif där jag vill käpa mig till en plats i startfemman och mer speltid. Tyvärr skadade jag min fot under hösten och det har hållt mig tillbaka men jag ser fram emot våren då jag tror foten är läkt och jag kan komma till min fulla rätt basket mässigt under både match och träning.

 

“Berätta nåt basketvärlden inte vet om dig?”
Att jag  är 15 år och är helt okänd 🙂

BED

SäsongLagPTSASTSTLBLKFGMFGAFG%3PM3PA3P%FTMFTAFT%OFFDEFTOGGSRPGAPGSPGBPGPPGEFF
Total-000000000